Det brenner under Skåleviks bein i Brann

I Norge har det vært mye å glede seg over i det siste. Spesielt hva angår fotball. Nye fotballkamper for den nye sesongen er godt i gang, og fotballaget Brann er også godt i gang med å seire over andre lokale lag. Er du flink nok til å seire kan du godt få vite ved å bruke våre videoautomater. Nemlig er alt lettere når man bruker vårt spesielle tilbud med gratisspinn, som bare nyregistrerte spillere på VideoSlots Bonuskode 2018 får. Dessuten kan man spille med lekepenger inntil man er flink nok til å spille med ekte greia.
Først slo de Sogndal med resultat 1:0. og etter det var det Glimt som var på tapetet, nemlig med resultat 2:0. Fremtredende spiller i begge kampene var Steffen Lie Skålevik. I kampen mot Glimt var det han som muliggjorde drømmestarten ved å sette inn første seriemål. Ikke lenge etterpå økte Wormgoor ledelsen, som forårsaket motangrep fra Glimt, der en av spillerne, Popović pådro seg et gult kort da han felte Rólantsson inne i straffefeltet. Angrep fra Glimt kom med sjeldne mellomrom, og det så ut som om de ikke kunne nærme seg straffefeltet, unntatt noen småfarligheter.

Da var Brann satt under en litt hardere press fra de gjestene og ble tvunget å forsvare seg på hjemmebanen. Uansett fikk ikke Glimt skåre et mål og Branns fanser kunne juble for seieren. Skåleviks prestasjon i alle treningskampene kommer sikkert til å ha innvirkning på hvem som får fast spisseplass i Brann. Det er også i kampen mot Sogndal at han skåret mål. Han stusset nemlig ballen over Dyngeland, men fikk ikke skåre mål, da målvakten stoppen ballen like før den kunne riste nettet. Uansett fikk Sogndal to sjanser like før pausen. Brændsrød misset og forårsaket tilbakespill. Haugen hadde en bra sjanse, men avslutningen gikk over og man måtte gi seg for denne halvtimen, der det fortsatt var 0:0. Stemningen nådde kritiske punkter og neste halvparten lovet å få fram til en kraftig avslutning.

En ny halvtime startet og ikke lenge etterpå ble ballen sendt i nærmeste kryss ved hjelp av en perfekt hodestøt. Det var Skålevik som skåret mål sin fjerde treningskampen for dette året. Etter målet skjedde det veldig lite på banen, selv om man kunne vitne til noen små forandringer i lagenes angrepsstrategier og selve mannskapet. Sahin-Radlinger slo ballen tilbake, helt til corner da den gikk mot ham i full fart, da Soltvedt banket til. Rólantsson prøvde å skåre ved å sende ballen direkte, som viste seg å være litt uheldig, for han sleivet. Konklusjonen er følgende: Man skal ikke tenke seg veldig mye om når man tildeler en spisserplass. Nemlig ble det fastslått i alle fire kampene at Skålevik er det beste utvalget for posisjonen.