Dommeren var langt ifra urettferdig, men et sånn spill er avskyelig

I den forriler til å få noe til. Ekspertene mener også at dommeren ikke skal klandres, for han er forpliktet til å dømme straffespark. Uansett mener de også at det ikke måtte komme til det, dvs. at Rólantsson forfalsket kontakten og jukset til straffesparket. Ingen av de kommentatorene setter en sånn spilling på pris. Helt det motsatte – de lurer på i hvilken retning fotball som en lagidrett går hvis man skal benytte seg av sånne skammelige trekk.

        Imidlertid er treneren for Glimt ikke helt enig i hva som skjedde. Han påstår at han hadde gjort akkurat det samme og nekter å legge skylda på sin spiller. Han begrunner handlingene til spilleren sin bare ved å si – “Det er lov å være lur i noen situasjoner”. Under sånne omstendigheter er det ikke rart at Glimts spillere ikke ble så begeistret da Brann tok seieren. Uansett – kampen er nå i fortiden, og det er bare å forberede seg godt til nye utfordringer – denne gangen med tanken på at det kan bli en del juksing og svindleri.  

        Popović klarte faktisk å gi bra retur flere ganger i løpet av kampen, til og med da der var Haugen som skulle skyte. Uansett, var målvaktferdighetene hans ikke nok til å beskytte nettet helt og holdent. Nemlig tjente returene hans motspillernes formål, der Branns spillere skjønte det hadde vært best hvis de angrep målet flere ganger på rad. Dette var Skålevik ganske flink til å skjønne, og han avsluttet kampen i andre halvdelen. Han forklarte evnene sine kjapt – “Jeg får en sjanse og setter den.” Virkelig.  

        For å lese mer om saken, er det bare å besøke den fantastiske https://www.eurosport.no/.